COMPLETED Hello World - a little different one -

Discussion in 'Switch - Hacking & Homebrew' started by adrifcastr, Nov 13, 2017.

  1. adrifcastr
    OP

    adrifcastr GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,813
    850
    Sep 12, 2016
    Germany
    I think sdbcore failed to start
     
  2. Nezztor

    Nezztor GBAtemp Regular

    Member
    179
    190
    Nov 8, 2016
    Mexico
    I see in discord something about you need to enable sdbcore
     
  3. seanp2500

    seanp2500 GBAtemp Regular

    Member
    243
    74
    Jun 2, 2010
    United States
  4. seanp2500

    seanp2500 GBAtemp Regular

    Member
    243
    74
    Jun 2, 2010
    United States
    ok updated my loadnro.js file and this time I did not get an error but no output was message. Am I supposed to see anything?

    upload_2017-11-13_14-52-11.png
     
  5. Jhynjhiruu

    Jhynjhiruu GBAtemp Advanced Fan

    Member
    641
    148
    Dec 31, 2016
    So... loading the hello world script crashes PegaSwitch. I think you dun goofed.
     
    iAqua likes this.
  6. yardie

    yardie GBAtemp Advanced Fan

    Member
    890
    932
    Mar 27, 2016
    United States
    wow
    its nice to see people being supportive and not try to be a dick to someone who's trying to help...
     
  7. seanp2500

    seanp2500 GBAtemp Regular

    Member
    243
    74
    Jun 2, 2010
    United States
    not sure what you mean by that but I am following the instructions I was given...Where should the nro file be placed is there a certain pathing/filename it needs?
     
  8. iAqua

    iAqua

    Member
    GBAtemp Patron
    iAqua is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    2,842
    2,511
    Dec 7, 2015
    Antarctica
    you're getting this because you don't have sdbcore enabled, paste this into your config.json and it will work correctly.

    {"sdbcore": true}

    anyways the nro doesn't work, i'll have a working one in a bit holdup.
     
  9. Nezztor

    Nezztor GBAtemp Regular

    Member
    179
    190
    Nov 8, 2016
    Mexico

    I think something is wrong with the loadnro , they are looking for the problem actually
     
  10. seanp2500

    seanp2500 GBAtemp Regular

    Member
    243
    74
    Jun 2, 2010
    United States
    Thanks so much aqua but i guess you are right. This is what I get on my switch when execute

    upload_2017-11-13_15-50-21.png
     
    Last edited by seanp2500, Nov 13, 2017
  11. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru

    Member
    7,568
    5,084
    Jan 17, 2013
    Mexico
    Dude censor the bottom of the picture, it shows your serial number.
     
    Last edited by ShadowOne333, Nov 13, 2017
  12. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru

    Member
    6,200
    983
    Nov 6, 2002
    Portugal
    Proud to be Portuguese but I am in USA.
    Awesome. I will wait. I wont touch it but that's great.

    @seanp2500,

    you should blank that serial number in your picture. Beware.
     
    Last edited by azoreseuropa, Nov 13, 2017
  13. seanp2500

    seanp2500 GBAtemp Regular

    Member
    243
    74
    Jun 2, 2010
    United States
    yeah i guess you are right it's a cold world. I took it down and instead posted my pegaswitch you can see nro loads now but i guess it's the file itself that is issue
     
    ShadowOne333 likes this.
  14. adrifcastr
    OP

    adrifcastr GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,813
    850
    Sep 12, 2016
    Germany
    Worked fine on Mephisto, but no guarantee for pegaswitch since it's still not very stable and my switch is not vulnerable atm 4 selftesting purposes, you can use Mephisto, and check my file, works fine.
     
  15. seanp2500

    seanp2500 GBAtemp Regular

    Member
    243
    74
    Jun 2, 2010
    United States
    oh dude i totally understand your situation I appreciate any work done by any of us.

    I mean shit dude I took that error screen as success. I sent a file and made my switch do something. That's huuuge to me.

    Oh one more thing am I right nro file should just go in nros? I copied it everywhere pretty much just to be sure...
     
    Last edited by seanp2500, Nov 13, 2017
  16. kingraa777

    kingraa777 boom!

    Member
    1,096
    282
    Apr 17, 2015
    Pics on a switch please
     
  17. adrifcastr
    OP

    adrifcastr GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,813
    850
    Sep 12, 2016
    Germany
    I think deaken found out the problem, the nro has to be relocated
    Edit: it should work, restart sdb/switch code is fine, pegaswitch just needs some tries
     
    Last edited by adrifcastr, Nov 13, 2017
    ShadowOne333 likes this.
  18. seanp2500

    seanp2500 GBAtemp Regular

    Member
    243
    74
    Jun 2, 2010
    United States
    sorry but dont understand what is location or should i just try repeatedly
     
  19. TheMCNerd2017

    TheMCNerd2017 Advanced Member

    Newcomer
    68
    14
    Jun 21, 2017
    United States
    I assume this can't be done on Windows 7?
     
  20. seanp2500

    seanp2500 GBAtemp Regular

    Member
    243
    74
    Jun 2, 2010
    United States
    no can be done do a search there are instructions posted