FreakyHax - Tutorial

Discussion in '3DS - Tutorials' started by iAqua, Jun 3, 2016.

?

Did this allow you to use FreakyHax?

  1. Yes.

    85.7%
  2. No.

    14.3%
Jun 3, 2016

FreakyHax - Tutorial by iAqua at 8:32 PM (13,145 Views / 2 Likes) 48 replies

  1. iAqua
    OP

    Member iAqua Better than you, tee hee.

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,059
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9002
    Country:
    Canada
    Requires Freaky Forms Deluxe!

    Aye, so here's a tutorial xD.

    If you don't have access to the QRCode then create 6 form things.

    • Put your sd card back into your 3ds and then open up Freaky Forms Deluxe.
    • Start the game then go to Play > Use AR Card & QR Code Tools > Load a QRcode. Then choose the weird blue thing with the pink background.
    • Hit confirm, and homebrew should boot up.
     
    Last edited by iAqua, Jun 3, 2016
    Voxel and Subtle Demise like this.


  2. Judas18

    Member Judas18 My ARTPOP could mean anything

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    318
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Should be noted you have to create 6 creatures to unlock the camera part of the game.
     
    iAqua likes this.
  3. DarkFlare69

    Member DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    4,325
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    isnt that 99% what the freakyhax website said
     
  4. iAqua
    OP

    Member iAqua Better than you, tee hee.

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,059
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9002
    Country:
    Canada
    Yes, but the site just says boot up the game. So I'm just making it a bit more clear.
     
    DarkFlare69 likes this.
  5. TheKawaiiDesu

    Member TheKawaiiDesu Ball of Kawaiiness

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    1,405
    Location:
    Lowee
    Country:
    Bermuda
    ...
    wait.png
     
  6. iAqua
    OP

    Member iAqua Better than you, tee hee.

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,059
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9002
    Country:
    Canada
    invaderyoyo and Hoppy like this.
  7. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Hey,
    the picture doesn't show up when I click load code. Where do I put the picture to do so?
     
  8. Judas18

    Member Judas18 My ARTPOP could mean anything

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    318
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    DCIM folder on your 3DS sd card
     
  9. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I Keep getting "There are no saved photos." What do I do
     
  10. Judas18

    Member Judas18 My ARTPOP could mean anything

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    318
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Hmmm I'm not sure, never got that problem. I took the picture file and put it in the DCIM folder on my 3DS and it worked.
     
  11. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    A 2ds is the same as an Old 3ds correct?
     
  12. iAqua
    OP

    Member iAqua Better than you, tee hee.

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,059
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9002
    Country:
    Canada
    Yes
     
  13. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Someone needs to make a video on how to do this... I'm so confused
     
  14. iAqua
    OP

    Member iAqua Better than you, tee hee.

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,059
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9002
    Country:
    Canada
    Last edited by iAqua, Sep 21, 2016
  15. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
  16. iAqua
    OP

    Member iAqua Better than you, tee hee.

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,059
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9002
    Country:
    Canada
    Create 6 form things.
     
  17. Jesse McCormick

    Newcomer Jesse McCormick Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I did, I have the the "Load QR code" portion. The picture however isnt showing up and it is in my DCIM folder...
     
  18. iAqua
    OP

    Member iAqua Better than you, tee hee.

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,059
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9002
    Country:
    Canada
    Try copying the dcim folder from the hack files to your sad card.
     
  19. TheGreek Boy

    Member TheGreek Boy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    628
    Location:
    Behind you.
    Country:
    Greece
    i have tested and it worked:)
     
  20. Omegadrien

    Member Omegadrien GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    1,656
    Location:
    Pokéland
    Country:
    France
    Try this arborescence:
    DCIM/100NIN03/HNI_0001.JPG
     

Share This Page