Firefox 4 released

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Mazor, Mar 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mar 22, 2011

Firefox 4 released by Mazor at 3:29 PM (6,680 Views / 0 Likes) 91 replies

  1. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    The somewhat useful posts from the previous thread


     


  2. ihackedit

    Member ihackedit GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    285
    Location:
    Australia, Victoria
    Country:
    Australia
    Firefox 4 RC1 - No downloads bar at the bottom right when downloads are current.
     
  3. Wombo Combo

    Member Wombo Combo That Ain't Falco

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    722
    Country:
    United States
  4. jesterscourt

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,155
    Country:
    United States
    Love it. The OSX users may need to tweak their about:config settings to get the pinch-to-zoom stuff back up and running if they installed the RC over 3.6.
     
  5. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,451
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    just installed it disappointed that cacheman isn't compatible with it now pages have to download every single time now the built in cache is useless.....
     
  6. Qtis

    Member Qtis Grey Knight Inquisitor

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    3,764
    Location:
    The Forge
    Country:
    Antarctica
    Actually the OSX FF4 seems to have crashed quite a few times for me when trying to display Youtube videos on the forums.. This didn't happen in 3.6.x. Don't know if it's because of the plugins not 100% compatible yet (1password + AdBlock Plus), but personally the new release has been a bit unstable... [​IMG] Running OSX 10.6.7..

    No problems so far on the VM's (Windows 7/Windows XP) with the new release.


    -Qtis
     
  7. Wllmrly

    Newcomer Wllmrly Advanced Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    70
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I had the beta version and I liked it but the only thing I didn't like was not being able to run the add-on IE-tab but over all I like it it's sleek [​IMG]
     
  8. SylvWolf

    Member SylvWolf Ave Dominus Nox

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    707
    Location:
    East Coast, USA
    Country:
    United States
    Skipscreen is compatible now. Tab Kit isn't yet, but you might be able to find an alternative.
     
  9. nasune

    Member nasune GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    609
    Country:
    Netherlands
    Well I don't really like it, but that's mainly because I can't save my tabs when I turn my laptop off anymore (yes I know that there is a session restore option, but the fucker deleted my tabs twice already).
     
  10. godsakes

    Member godsakes GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    346
    Country:
    United Kingdom
    Is It me or is the text rendering harder to read than previous versions?
     
  11. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,451
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    i dont like it either how do i revert back to version 3 without losing all my apps and booksm?
     
  12. nasune

    Member nasune GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    609
    Country:
    Netherlands
    Well I don't know if it's still the same but I used to be able to install previous versions without ill effects. Problem is I don't know which version of 3.6 was the latest, so I can't try it. (If you can tell me wich one it was then I'll try first because my bookmarks are backed up and I don't have any apps installed anyway, so that would be no loss for me)
     
  13. Mazor
    OP

    Member Mazor Z80 master arch

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    547
    Country:
    Sweden
    3.6.16, released same day as 4.0.
     
  14. nasune

    Member nasune GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    609
    Country:
    Netherlands
    Thanks, well I just reinstalled 3.6.16 and I still have everything (but if someone else decides to do this, I would recommend backing up you bookmars etc.).
     
  15. Searinox

    Member Searinox Just a taste~ ;3

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,630
    Location:
    NastyBadPlace Pingas: Yes sir!
    Country:
    Romania
    3.0, 3.6 and 4.0 the RC2 of each of these releases has been IDENTICAL to the final build. I think it was 3.0 that attempted a world record of downloads in one day, and even encouraged users to join their IRC to download it as quickly as it was out, but technically speaking a lot of ppl already HAD the final build!
     
  16. Ringo619

    Member Ringo619 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    554
    Country:
    United States
    ima stick with chrome
     
  17. Mazor
    OP

    Member Mazor Z80 master arch

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    547
    Country:
    Sweden
    They're called release candidates for a reason.

    Also no, FF3 actually had an RC3 release.
     
  18. Alexander_86

    Newcomer Alexander_86 Advanced Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    Argentina
    For me is excelent no complains I'm using version 4.
     
  19. Splych

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    cool thanks for telling us your opinion .

    i can't really get used to the feel of this new Firefox .
    i remember i could press F6 and it would directly go to the address bar . now it doesn't work .
    looks like they're adopting that glass look of Windows too .
     
  20. ecko

    Member ecko GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    261
    Country:
    Afghanistan
    one thing i hate about ff4 is:
    when typing for example "gbatemp" (without quotes) it goes to google instead of directly to the site like it used to
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page