DS #XXXX: Pokemon Black 2 (beta) (Japan)

Discussion in 'The Edge of the Forum' started by Tempbot, Apr 1, 2012.

Apr 1, 2012
    • Member

    Shiro09 AAI2 Localisation Team

    Member Since:
    May 4, 2010
    Message Count:
    761
    Country:
    Australia
    I know, just telling him how its weird there are so many admins, since he doesn't seem to get it.


    • Member

    Kiekoes New Member

    Member Since:
    Mar 20, 2010
    Message Count:
    360
    Location:
    Vlissingen
    Country:
    Netherlands
    Being Admin is cool.
    2 people like this.
    • Member

    CrimzonEyed GBAtemp's Assassin

    Member Since:
    Sep 3, 2007
    Message Count:
    2,426
    Location:
    The Shadows
    Country:
    Japan
    I don't wana be admin :/
    and a demo thats the same size as a full game?
    Seems legit...
    • Member

    YamiHoshi.nl I'm MKGirlism.

    Member Since:
    May 23, 2011
    Message Count:
    565
    Location:
    Etten-Leur, NB
    Country:
    Netherlands
    That was funny!
    I've even made a video of it (Spoiler Alert!):
    http://www.youtube.com/watch?v=Oxgxuuhasgg
    • Member

    Coto Challenge Taken.

    Member Since:
    Jun 4, 2010
    Message Count:
    2,003
    Country:
    Chile
    The game froze after beating the 1st gym D:

    edit: AP 1.0a found. Here
    • Reporter

    Foxi4 ...

    Member Since:
    Sep 13, 2009
    Message Count:
    15,540
    Country:
    Poland
    A Demo has to be the size of the full game because a cartridge needs to be fully filled. If the game does not take the entirety of the space then 00's are appended to the image... hence we have trimmers to remove them. You know that, right?

    Also, not a demo. A nearly finished Beta.
    • Member

    ZenZero GBATEMP's regular arse.

    Member Since:
    Mar 12, 2008
    Message Count:
    1,255
    Country:
    United Kingdom
    I rest my case.
    • Member

    YamiHoshi.nl I'm MKGirlism.

    Member Since:
    May 23, 2011
    Message Count:
    565
    Location:
    Etten-Leur, NB
    Country:
    Netherlands
    As you could see in that video, it really works.
    • Member

    Shiro09 AAI2 Localisation Team

    Member Since:
    May 4, 2010
    Message Count:
    761
    Country:
    Australia
    Lol, YamiHoshi.nl could fool you. Shouldn't you try it before, YamiHoshi.nl is just trolling, no joke, ITS REAL!
    • Member

    qlum Posting when needed

    Member Since:
    Sep 25, 2008
    Message Count:
    562
    Location:
    The Pirate Homeworld
    Country:
    Netherlands
    Seems it doesn't work on my Ez-Flash Vi (black screen) but it works fine on my supercard ds2. Not that I use my Ez-Flash much since I got the supercard.
    Anyway although I can't read Japanese I confirm its real and don't believe those trolls saying its a fake, they are just trolling you and abusing the fact that its the first of April while this is actually a real leak.
    I actually found it quite amusing to see that people just won't believe real news just because of the timing (maybe the dumper was doing that for this exact reason.

    Edit:I forgot about the special mode on the Ez-Flash Vi and it seems to work fine on special mode 5
    1 people like this.
    • Member

    Shiro09 AAI2 Localisation Team

    Member Since:
    May 4, 2010
    Message Count:
    761
    Country:
    Australia
    This is exactly what I was thinking.
    • Member

    YamiHoshi.nl I'm MKGirlism.

    Member Since:
    May 23, 2011
    Message Count:
    565
    Location:
    Etten-Leur, NB
    Country:
    Netherlands
    So, trolls are trolling 'trolls'?
    It's Tasting Time™!
    • Member

    fishykipper pkmn breeder

    Member Since:
    Jul 19, 2009
    Message Count:
    614
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    The whole admin back and forth is getting a little tedious.

    We all know its fake, its easy to track releases.

    EVERYONE THIS IS FAKE, DONT WASTE YOUR TIME.


    ............im an Admin too though....OOOhhhhH!!!!
    • Member

    jarejare3 PROFILE CHANGE!

    Member Since:
    Dec 8, 2010
    Message Count:
    660
    Location:
    Kuala lumpur?
    Country:
    Malaysia
    I will believe it, tommorow, There is no rush anyways.
    • Member

    Creqaw New Member

    Member Since:
    Sep 10, 2007
    Message Count:
    447
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Meh, anyone that unpacks this can see it's fake without even running it.
    • Newcomer

    jagotu New Member

    Member Since:
    Nov 17, 2010
    Message Count:
    21
    Country:
    Czech Republic
    That's the first time a ds rom beta was actually worth downloading. It's awesome and seems to work almost flawlessly on my Acekard2i (except the girl's house, but that has been mentioned before). The trading works, but then when you try to use a traded pokémon, it crashes :(
    • Newcomer

    trance New Member

    Member Since:
    Sep 14, 2009
    Message Count:
    99
    Location:
    Southern Hemisphere
    Country:
    Australia
    My pal blew the remainder of his quota on this padded piece of crap LOL
    Fucking cruel, guys.
    3 people like this.
    • Member

    fishykipper pkmn breeder

    Member Since:
    Jul 19, 2009
    Message Count:
    614
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom

    lolz, a failed attempt at something comical.
    • Member

    Narayan desu~

    Member Since:
    Sep 29, 2010
    Message Count:
    2,914
    Country:
    Philippines
    wow,
    i'm surprised this went to 8 pages so quick.

    the moment this was posted, first thing came to mind was "there wasn't a pokemon beta before"
    • Reporter

    Foxi4 ...

    Member Since:
    Sep 13, 2009
    Message Count:
    15,540
    Country:
    Poland
    No beta *leaked* before, there were plenty betas.

Share This Page