CWCheat Custom Firmware 6.35 PRO-B3

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by redsmas, Apr 3, 2011.

Apr 3, 2011
    • Member

    redsmas New Member

    Member Since:
    Sep 14, 2008
    Message Count:
    336
    Location:
    Luton
    Country:
    United Kingdom
    So is it possible to use CWcheat with 6.35 pro.

    If so how?

    If not is there any other cheat method you can use?
    • Member

    Nujui I need something to do.

    Member Since:
    Aug 12, 2010
    Message Count:
    3,930
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    Yes you can use it on 6.35 Pro b, just find the latest one, and if that doesn't work, try TempAR, it's just recently been updated for it.
    • Member

    redsmas New Member

    Member Since:
    Sep 14, 2008
    Message Count:
    336
    Location:
    Luton
    Country:
    United Kingdom
    How do I install and enable it?
    • Member

    Nujui I need something to do.

    Member Since:
    Aug 12, 2010
    Message Count:
    3,930
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    You would install it like any other seplugin and do the rest.

    Here, this should tell you more.

    CWCheat:
    http://pspslimhacks.com/cwcheat-0-2-3-for-...n-hen-released/

    It's for tn hen, but it should work to my knowledge at least.
    • Member

    redsmas New Member

    Member Since:
    Sep 14, 2008
    Message Count:
    336
    Location:
    Luton
    Country:
    United Kingdom
    Thanks very much
    • Member

    redsmas New Member

    Member Since:
    Sep 14, 2008
    Message Count:
    336
    Location:
    Luton
    Country:
    United Kingdom
    Now I've installed cheatmaster fusion, when I go to load the cheat database file in the menu I get a black screen then my psp turns off.
    • Member

    dib New Member

    Member Since:
    May 1, 2004
    Message Count:
    1,553
    Country:
    United States
    By cheat database, what are you actually using?

    CMF should auto-load the cheat file depending on the game ID you're playing. At least if you have the correct cheat files in place...
    • Member

    redsmas New Member

    Member Since:
    Sep 14, 2008
    Message Count:
    336
    Location:
    Luton
    Country:
    United Kingdom
    nvm I was just confusing myself I found cwcheat easier to use than cheatmaster and got it to work

SPONSORED LINKS
 

Share This Page