Coverflow DS (New project)

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by spinal_cord, Nov 28, 2009.

Nov 28, 2009
    • Member

    gameking66 New Member

    Member Since:
    Mar 9, 2010
    Message Count:
    404
    Country:
    United States
    What? He replied to my question in a similar thread like this and said that DSTwo support is in alpha and works with inilink, I'm just unaware of how to set it up.


    • Member

    Crystal the Glaceon GBAtemp's Official Glaceon™ The little Luciferian

    Member Since:
    Sep 13, 2009
    Message Count:
    10,319
    Location:
    My house
    Country:
    United States
    In this thread
    http://gbatemp.net/t208136-moonshell2tools...l-link-launcher
    But it is no longer up
    • Member

    FireGrey Undercover Admin

    Member Since:
    Apr 13, 2010
    Message Count:
    3,792
    Country:
    Australia
    Wait why did he stop?
    • Member

    Infinite Zero Almost!

    Member Since:
    Apr 25, 2010
    Message Count:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    why did Xenon++ quit? [IMG]
    • Newcomer

    WiiHoney New Member

    Member Since:
    Mar 22, 2010
    Message Count:
    57
    Country:
    Australia
    I just followed your step by step installation and it worked great, but when i went back to copy the guide to my txt file.... the post was edited...

    Anyway you can pm me that post before the editing?
    Thanks
    • Member

    jurassicplayer Nyahahahahaha~

    Member Since:
    Mar 7, 2009
    Message Count:
    4,013
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Well, if you explain what you have already done, we can help you finish setting it up (just make sure you don't delete ANYTHING and hope that you have everything you needed from Xenon...).
    • Newcomer

    WiiHoney New Member

    Member Since:
    Mar 22, 2010
    Message Count:
    57
    Country:
    Australia
    Thanks JP for trying to help...

    I already moded my NDSi with AK2i + coverflow...

    I just needed the instruction just in case i reformat my sd card.

    Here it is again without any xenon++ files...

    credit go to Mantis41...

    • Newcomer

    WiiHoney New Member

    Member Since:
    Mar 22, 2010
    Message Count:
    57
    Country:
    Australia
    My best guess from past experience with any hacking would be the mighty $$$
    • Member

    Dter ic ~

    Member Since:
    Feb 19, 2009
    Message Count:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    • Member

    .Chris Pffft.

    Member Since:
    Feb 20, 2009
    Message Count:
    2,180
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Damn you, you stupid impersonator!! (According to Dter ic's post...) [IMG] [IMG]
    • Newcomer

    suezeeq12 New Member

    Member Since:
    Sep 18, 2010
    Message Count:
    15
    Country:
    United States
    Hi everyone - I need some help please..

    I had DSCovered working with AKAIO 1.7.1 and had no problem at all until I just tried to update to AKAIO 1.8.1. I don't have moonshell or anything like that - it's pretty straightforward I think but this is driving me crazy - when I select a game to play it boots me to the AKAIO menu where it says "MicroSD card" and has a pic of the folder there.

    I've read a bunch of pages and have tried more than a few things but can't seem to get it to work on 1.8.1. (I haven't tried 1.8.0)

    Is this a simple solution I'm just missing? Any advice would really be appreciated - thanks a bunch guys!
    • Member

    jurassicplayer Nyahahahahaha~

    Member Since:
    Mar 7, 2009
    Message Count:
    4,013
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    You need to somehow find the loader_extlink.nds...though getting it now is kind of...hard.
    • Newcomer

    suezeeq12 New Member

    Member Since:
    Sep 18, 2010
    Message Count:
    15
    Country:
    United States
    Thanks so much for the quick reply - I wasn't sure if that was something that I only needed if I had moonshell - it was mentioned in a post a page or 2 back.

    Hmmm - so that is the only way to make 1.8.1 and DSCovered work? That would really stink if i had to stop using DSCovered. What a bummer!
    • Newcomer

    WiiHoney New Member

    Member Since:
    Mar 22, 2010
    Message Count:
    57
    Country:
    Australia
    Lmaol, Do you actually believe that?

    Maybe more believable if he says that someone hacked his account and used to post as him...

    Translation talks about some file... xyz file that is used in some jp os (platform)...

    There is always more than what meets the eye...
    Anyway... its xenon++ decision as post his files or not... gravy train doesn't stop there...
    • Member

    Dter ic ~

    Member Since:
    Feb 19, 2009
    Message Count:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    lmaol why don't you belive it??
    the translation is sayig that Xenon++ is "dumber" than the inpersonator (i think)
    • Newcomer

    suezeeq12 New Member

    Member Since:
    Sep 18, 2010
    Message Count:
    15
    Country:
    United States
    Is there any program that does this same thing that I can use with the AKAIO 1.8.1 and future firmware?

    I like all the cover pictures ....... [IMG]

    cloudspear Guest

    Member Since:
    Message Count:
    0
    Warning level ():
    I see in spinal_cord signature that DSCovery has support for Supercard DSOne. I could not get it to boot the games; black screen after the games are selected. I only see options for loader like ysmenu, wood, and etc.... but no Supercard loader. How can I get DSCovery to work in DSOne?
    • Member

    Xenon++ Taiju Yamada

    Member Since:
    Dec 17, 2009
    Message Count:
    1,394
    Country:
    Japan
    YSMenu is required, but the installation is kinda hard due to lack of inilink (nds.ysloader.nds requires special things).
    • Member

    Spidy1000 New Member

    Member Since:
    Apr 10, 2009
    Message Count:
    499
    Country:
    Netherlands
    Xenon++ i hope you wil reconsider your decision, i really would like to get DScovered to work with AKAIO 1.8.1, too bad the file needed is not provided anymore, respect for all your work
    • Member

    jurassicplayer Nyahahahahaha~

    Member Since:
    Mar 7, 2009
    Message Count:
    4,013
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Fixed -_-".

    Even if he DID reconsider...he still doesn't have a working DS anymore, so there isn't very much testing he can do himself.

Share This Page