AKAIO Wiki

Discussion in 'Acekard' started by Smiths, Oct 25, 2008.

Oct 25, 2008

AKAIO Wiki by Smiths at 4:33 PM (108,036 Views / 0 Likes) 276 Comments

    • Member

    Smiths AKAIO Person of Interest

    Member Since:
    Feb 24, 2003
    Message Count:
    1,266
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    http://wiki.gbatemp.net/wiki/AKAIO

    I've gone through in a hungover state the little Wiki that Diablo1123 created on GBATemp and posted what I think would be good "sections" for it that could answer some things.

    I hate wikiformatting and hate editing wikis (learn HTML already, asses), but i know all y'all know the questions that are asked a million times that could be explained on the page.

    I think the main thing needs to be that cheats are disabled by default so even selecting them in the cheat window will not enable them. patches menu for that.

    Get editing, dammit!


    • Member

    Diablo1123 Newcomer

    Member Since:
    Mar 9, 2008
    Message Count:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    I finished what I think I know =D
    • Member

    Smiths AKAIO Person of Interest

    Member Since:
    Feb 24, 2003
    Message Count:
    1,266
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    looks good so far.

    yay community
    • Newcomer

    kire New Member

    Member Since:
    Apr 27, 2008
    Message Count:
    39
    Location:
    washington
    Country:
    United States
    This should be stickied!

    Does any one know how to add an infobox to the AKAIO wiki.
    • Member

    Diablo1123 Newcomer

    Member Since:
    Mar 9, 2008
    Message Count:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Wouldn't say community, look whos helped:
    69.235.89.204 - Me
    203.161.101.209 - ????
    Smiths
    Kire
    and 71.112.216.27 - more ???
    • Member

    Smiths AKAIO Person of Interest

    Member Since:
    Feb 24, 2003
    Message Count:
    1,266
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    Yay us 3!
    • Member

    Diablo1123 Newcomer

    Member Since:
    Mar 9, 2008
    Message Count:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    I think the picture should be an Acekard 2 or Acekard instead of that shouldn't it?
    • Newcomer

    kire New Member

    Member Since:
    Apr 27, 2008
    Message Count:
    39
    Location:
    washington
    Country:
    United States
    i was thinking more the skin adv.evor but i have no way to upload my own picture
    • Former Staff

    Minox Spytech Employee

    Member Since:
    Aug 27, 2007
    Message Count:
    5,062
    Country:
    Sweden
    You can upload your picture here.
    • Member

    Diablo1123 Newcomer

    Member Since:
    Mar 9, 2008
    Message Count:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    • Reporter

    VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Member Since:
    Jan 29, 2008
    Message Count:
    2,219
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    I added some input, but i wasnt logged in, so one of those ips is me [IMG]
    • Member

    Diablo1123 Newcomer

    Member Since:
    Mar 9, 2008
    Message Count:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Take it your the guy who added the links to your stuff? xD
    • Newcomer

    kire New Member

    Member Since:
    Apr 27, 2008
    Message Count:
    39
    Location:
    washington
    Country:
    United States
    no i added that, just trying to give credit. it takes time to catch everything.
    • Reporter

    VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Member Since:
    Jan 29, 2008
    Message Count:
    2,219
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    [IMG] No, I didnt, actually...i wouldnt have referred to myself so many times. [IMG]


    I added some text on updating the savelist.bin and added a pic for AK2 and RPG

    edit: thanks for adding my icons kire [IMG] ...they were getting lost in the quagmire of old and forgotten posts
    • Member

    Diablo1123 Newcomer

    Member Since:
    Mar 9, 2008
    Message Count:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    • Newcomer

    kire New Member

    Member Since:
    Apr 27, 2008
    Message Count:
    39
    Location:
    washington
    Country:
    United States
    yes that is exactly what i want, but a picture of the whole screen.
    How the screen looks when you open options like system option.

    Thanks Diablo1123
    Kire
    • Member

    Diablo1123 Newcomer

    Member Since:
    Mar 9, 2008
    Message Count:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    kk, then lemme get my cousins DS again
    (it looks better then mine, mine has a dent, and not pretty screen protectors xD)

    Picutres:
    Code:
    [img]http://pix.gbatemp.net/119514/DSC00397.JPG[/img]
    [img]http://pix.gbatemp.net/119514/DSC00398.JPG[/img]
    [img]http://pix.gbatemp.net/119514/DSC00399.JPG[/img]
    [img]http://pix.gbatemp.net/119514/DSC00400.JPG[/img]
    [img]http://pix.gbatemp.net/119514/DSC00401.JPG[/img]
    • Newcomer

    kire New Member

    Member Since:
    Apr 27, 2008
    Message Count:
    39
    Location:
    washington
    Country:
    United States
    for some reason when i go and try your pics they can't be reduced in size for thumbs
    i looked into it and i think the pics have to be 400px by 267px or smaller to be able to be made into thumbs.

    Thank you Diablo1123, right now i am going to be trying to adjust the pictures even though i have no idea.
    if any one knows how please post

    well as long as the pics are uploaded that would be good to. especially if they were the dimensions i found.

    Thank you kire, if i sound weird its because i need sleep
    • Member

    Smiths AKAIO Person of Interest

    Member Since:
    Feb 24, 2003
    Message Count:
    1,266
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    Hey look! A useful wiki.

    I just made some more edits this morning.

    Now that the stuff is staring me in the face (like options and everything all being laid out), it's easy for me to go in and just explain what they are and how they work.

    So keep adding crap you want explained or you think would be useful to explain to new people.

    The Wiki Page will be the official document
    • Member

    Diablo1123 Newcomer

    Member Since:
    Mar 9, 2008
    Message Count:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Why hasn't someone made a the wiki before I did? O.o
    People too lazy?
    I mean its been like 2 days and its pretty useful now.

Share This Page