3DSShellExt, show .cia .3dsx .smdh icons in windows

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by kkguo, Apr 27, 2017.

  1. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    Thanks for letting me know.
    So do me a favor, what you get if you run SYSTEMINFO in cmd? And what is the value of vairable %PROCESSOR_IDENTIFIER%?
     


  2. RosaliinaDaHacker64

    RosaliinaDaHacker64 don't click on me pls, it hurts :c

    Member
    504
    212
    Oct 7, 2015
    Ireland
    F:\luma\payloads
    No problem.
    For systeminfo, it shows:
    -removed for personal info-

    And PROCESSOR_IDENTIFIER is:
    x86 Family 6 Model 55 Stepping 8, GenuineIntel
     
    Last edited by RosaliinaDaHacker64, May 4, 2017
  3. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    Thanks, you can remove that info part now..
    Did you run the bat file from a bash shell? like git bash or cygwin?
     
  4. RosaliinaDaHacker64

    RosaliinaDaHacker64 don't click on me pls, it hurts :c

    Member
    504
    212
    Oct 7, 2015
    Ireland
    F:\luma\payloads
    No, I just double-clicked on it to attempt to install that .dll.
     
  5. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    Don't want to flood this thread, but look like your problem is, you should have installed some shell tool, and it puts its own path in front of %PATH%. So that "find" command is pointing to the one in your shell tool executable, instead of Dos one.

    "No such file or directory" most likely indicating it's a shell command "find"...

    So solution is change the plain "FIND" command to full path like "%windir%\system32\FIND"
    Can you please try to edit install.bat? and try? This will be included in next release.
     
    RosaliinaDaHacker64 likes this.
  6. RosaliinaDaHacker64

    RosaliinaDaHacker64 don't click on me pls, it hurts :c

    Member
    504
    212
    Oct 7, 2015
    Ireland
    F:\luma\payloads
    I edited FIND command for both systeminfo and PROCESSOR_IDENTIFIER sections in .bat's, it installed/uninstalled successfully.
     
  7. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    Great, thanks!
     
    RosaliinaDaHacker64 likes this.
  8. Petraplexity

    Petraplexity Fidget-Spinning Spicy Memelord™

    Member
    314
    659
    Sep 5, 2015
    United States
    Over There
    Screenshot_1.png
    Beautiful! It works perfectly.
     
  9. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    Thanks for the snapshot, I use it on my first post, please let me know if you mind.
     
  10. Dionicio3

    Dionicio3 GBATemp's Official Skiddo™ | Founder of Skiddoism

    Member
    2,521
    2,903
    Feb 26, 2017
    United States
    Hollister, CA
    This is really epic, thanks for this.
     
  11. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    Glad you guys like this, tell me what you want from this. it's relatively simple now, but we could add more feature in.
     
  12. KunoichiZ

    KunoichiZ GBAtemp Guru

    Member
    7,053
    2,628
    Mar 16, 2012
    United States
    Running v0.1.2 gives me:

    Warning: Spoilers inside!

    Does that mean it worked? It's not showing an encrypted icon on the US Shadows of Valentia preload or any of my other encrypted CIAs. It's showing an icon on my decrypted CIAs though.
     
    Last edited by KunoichiZ, May 5, 2017
  13. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    No, You have exactly same problem with @RosaliinaDaHacker64
    And I'm wondering, what kind of shell tool you are running?
     
    Last edited by kkguo, May 5, 2017
  14. KunoichiZ

    KunoichiZ GBAtemp Guru

    Member
    7,053
    2,628
    Mar 16, 2012
    United States
    I don't know the shell tool. How would I find that? But do I change "FIND /i "x86" to "FIND %windir%\system32\FIND"?
     
  15. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    no, no, I have an updated install.bat here:
     

    Attached Files:

    KunoichiZ likes this.
  16. KunoichiZ

    KunoichiZ GBAtemp Guru

    Member
    7,053
    2,628
    Mar 16, 2012
    United States
    Yep, that worked. Thanks!
     
  17. umbjolt

    umbjolt Wild jolteon

    Member
    511
    131
    Sep 15, 2016
    Magnolia, Fiore
  18. Petraplexity

    Petraplexity Fidget-Spinning Spicy Memelord™

    Member
    314
    659
    Sep 5, 2015
    United States
    Over There
    It's fine. I should be thanking you :P
     
  19. kkguo
    OP

    kkguo Member

    Newcomer
    21
    27
    Apr 27, 2017
    United States
    umbjolt likes this.
  20. Lukerz

    Lukerz Sloth. That's it.

    Member
    212
    83
    Apr 24, 2017
    United States
    Maryland
    It said it installed properly but nothing looks any different on my brand new windows 10 PC...