Ask GBAtemp!

Ask GBAtemp

What is Ask GBAtemp? Ask GBAtemp is a place where you ask simple and precise questions in order to receive relevant answers that do not necessitate lenghty discussions. For regular discussion threads, make sure to use the forums. Get started by selecting a question category in the list below, then click the "Ask a question" button at the top of the page to begin writing your question. Alternatively, use the search box above to search for existing questions and answers.

    1. Node Icon

      General Gaming

      Ask questions about gaming or the industry in general
      Questions:
      96
      Answers:
      406
    2. Node Icon

      Internet & Web

      Ask questions about the Internet or Web related subjects
      Questions:
      53
      Answers:
      169
    3. Node Icon

      Homework

      Do you need help for your homework? If you're lucky, other Tempers will help you out...
      Questions:
      48
      Answers:
      168
    4. Node Icon

      Random & Fun

      Ask questions about random/funny subjects
      Questions:
      105
      Answers:
      504
    5. Node Icon

      GBAtemp Network

      Questions related to the GBATEMP NETWORK which consists of three websites: GBAtemp.net, FileTrip.net, ShopTemp.net
      Questions:
      176
      Answers:
      635
    1. Node Icon

      Gaming

      Ask questions about PC games, and general PC game-related topics
      Questions:
      43
      Answers:
      185
    2. Node Icon

      Software

      Ask computer software related questions
      Questions:
      156
      Answers:
      612
    3. Node Icon

      Hardware

      Ask computer hardware related questions
      Questions:
      105
      Answers:
      482
    4. Node Icon

      Network

      Ask computer network related questions
      Questions:
      25
      Answers:
      88
    1. Node Icon

      Gateway 3DS

      Ask your questions about the gateway 3DS
      Questions:
      36
      Answers:
      84
    2. Node Icon

      Sky3DS

      Ask your questions about the Sky3DS flashcart here
      Questions:
      42
      Answers:
      140
    3. Node Icon

      Hacking

      Any question about 3DS hacking (softmods, hacks, other flashcarts...)
      Questions:
      615
      Answers:
      2064
    4. Node Icon

      Gaming

      Questions regarding 3DS Games
      Questions:
      122
      Answers:
      452
    1. Node Icon

      Gaming

      Ask questions about Wii games, the Wii console, Wii accessories...
      Questions:
      92
      Answers:
      269
    2. Node Icon

      Soft & Hard Mods

      Ask questions about Wii softmodding and modchips.
      Questions:
      219
      Answers:
      636
    3. Node Icon

      Homebrew

      Ask questions about Wii homebrew games, applications, emulators...
      Questions:
      215
      Answers:
      500
    4. Node Icon

      Other

      Other Wii-related questions should be asked here
      Questions:
      71
      Answers:
      202
    1. Node Icon

      Gaming

      Wii U gaming related questions
      Questions:
      4
      Answers:
      3
    2. Node Icon

      Other

      Other Wii U questions.
      Questions:
      52
      Answers:
      106
    1. Node Icon

      Gaming

      Ask questions about DS gaming: consoles, games, accessories, game help, tips, cheats...
      Questions:
      146
      Answers:
      495
    2. Node Icon

      Flashcarts

      Ask questions about Nintendo DS flashcarts and other hacking devices.
      Questions:
      433
      Answers:
      1423
    3. Node Icon

      Homebrew

      Ask questions about Nintendo DS homebrew games, applications, emulators...
      Questions:
      71
      Answers:
      189
    4. Node Icon

      Cheats & Hacks

      Ask questions about NDS cheats, rom hacks, translations...
      Questions:
      86
      Answers:
      267
    5. Node Icon

      Other

      Other NDS related questions should be asked here
      Questions:
      72
      Answers:
      291
    1. Node Icon

      Hacking

      PSP Hacking questions
      Questions:
      14
      Answers:
      14
    2. Node Icon

      Gaming

      For PSP gaming related questions.
      Questions:
      107
      Answers:
      298
    1. Node Icon

      Gaming

      PS Vita gaming questions
      Questions:
      1
      Answers:
      3
    2. Node Icon

      Hacking

      PS Vita hacking questions go here
      Questions:
      11
      Answers:
      36
    1. Node Icon

      Hacking

      Ask your PS3 hacking questions here
      Questions:
      13
      Answers:
      13
    2. Node Icon

      Gaming

      For PS3 Gaming questions
      Questions:
      115
      Answers:
      312
    1. Node Icon

      Hacking

      Ask your questions related to Sony PS4 hacking
      Questions:
      0
      Answers:
      0
    2. Node Icon

      Gaming

      Ask your general and gaming PS4 questions
      Questions:
      2
      Answers:
      5
    1. Node Icon

      GBA

      Ask GameBoy Advance related questions
      Questions:
      52
      Answers:
      116
    2. Node Icon

      Xbox 360

      Ask Xbox 360 related questions here
      Questions:
      53
      Answers:
      131
    3. Node Icon

      iPhone & iDevices

      Ask iPhone and other Apple devices (iPod, iPad...) questions
      Questions:
      83
      Answers:
      258
    4. Node Icon

      Oldies

      Ask questions about older systems: GameCube, N64, PS2, PS1, Dreamcast...
      Questions:
      62
      Answers:
      178
    5. Node Icon

      Other

      Ask questions about other current (non-oldie) gaming systems: Dingoo, GP2X...
      Questions:
      38
      Answers:
      141